Táboraink

Idén, immár negyedik éve rendezünk nyári táborokat, ahol a résztvevő gyerekeket egy hétre a középkorba repítjük. Főleg az általános iskolás korosztály szokott jönni, de volt már kifejezetten ovisoknak rendezett tábor is. Persze ők nem alszanak ott.

A táborozóinkat utána szívesen látjuk a legénységünk soraiban az egész évi programjaink során. A nyári, szerdai apródképzéseken, a várjátékokon, hadibemutatókon és a tanév közben tartandó rendszeres heti edzéseinken is. Aki pedig ezekre is endszeresen jár, az előtt nyitva áll az út, hogy apródcsapatunk rendszeres tagjává váljon.

 

Történelmi táborok 2010

Idén három helyszínen, négy időpontban rendezünk lovagi, illetve lovas táborokat, iskolás korú gyerekeknek (7-14 év). Ezeken megismerkedhetnek a középkori apródok és udvarhölgyek életével.

Találkozhatnak az udvari élet, lovagias viselkedés, szablyavívás, az íjászat, pajzshasználat, a lovaglás, valamit a lovas szablya-harc és kopja-használat alapjaival. Átélhetik egy főúri udvar táborozását, munkáit és szórakozásait, a késműves foglalkozásokon pedig elkészíthetik saját udvarhölgy és lovagi felszerelésük darabjait.

A tábor nem tanfolyam, inkább kedvcsináló

Tabajd-Bélápapuszta (Óvodásoknak is)
július 19-23, augusztus 23-27
Jelentkezés és bővebb információ: Szabadhegyi Judit
06-20 590-59-56

Szár
július 26-30
Jelentkezés és bővebb információ: Németh Beáta
06-20 548-32-43

Kisnyalka (Győr mellett)
augusztus 2-6
Jelentkezés és bővebb információ: Horváth Hajni
06-30 520-91-82

 

 

Szólj hozzá!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
süti beállítások módosítása